opvallen met marketing automation

Advertenties kunnen vervelend zijn, maar wat zou de wereld zijn zonder? Adverteren draagt nou eenmaal bij aan het bereiken van de beoogde doelgroep. Dit doe je met positieve, gerichte berichten die ervoor zorgen dat potentiële klanten omgezet worden in betalende klanten. Hoe wij denken dat je dit succesvol kunt maken? Door op te vallen. Gelukkig kunnen tools voor marketing automation je hierbij helpen.

wat is marketing automation?

 Laten we beginnen bij de basis. Wat is marketing automation eigenlijk? We hebben allemaal wel een lijstje met handmatige taken de we keer op keer uitvoeren: herinneringen sturen, follow-ups, rapportages of het opstellen van e-mails. Deze taken zijn niet moeilijk, maar ze leiden je af van de taken die een grotere impact hebben op je eindresultaat.

Bij marketing automation wordt software ingezet om tijdrovend marketingwerk te automatiseren en personaliseren. Hierbij kun je denken aan e-mailmarketing, posts op sociale media en zelfs geautomatiseerde advertentiecampagnes. Door deze taken te automatiseren kunnen teams beter samenwerken, meer relevante inhoud bieden aan prospects en tijd besparen.

voordelen van marketing automation

Het voordeel van marketing automation is dat het marketeers helpt om middelen te besparen en tegelijkertijd bijdraagt om effectievere campagnes te lanceren. Daarnaast draagt marketing automation eraan bij om:

data automation

De strijd om de aandacht van potentiële klanten is nog nooit zo intens geweest. Overal waar we kijken worden we geprikkeld met advertenties. We zien productplaatsing in tv-shows en films, influencers promoten gesponsorde content en onze mailboxen zitten voller dan ooit met berichten aan de massa. Toch is het belangrijk om mee te doen. Maar hoe val je op tussen al deze content? Wij kunnen je helpen met marketing automation.

continue in ontwikkeling

Wat onze drijfveer is? Groei. Groei voor onze opdrachtgevers en groei van onze medewerkers. Hoe we dat doen? Dat is best wel simpel. De basis zijn onze consultants. Als zij zich ontwikkelen, resulteert dat in groei voor onze opdrachtgevers. Zo heeft elk project standaard coaching van een gespecialiseerde consultant en bespreken we in een maandelijkse case review met het hele team de kansen en uitdagingen van een uitgelichte opdrachtgever. Zo zijn we continu in ontwikkeling.

gratis groei analyse

Naam(Vereist)