content creatie

Val je op of blijf je ongezien? In een aantal seconden bepaalt jouw doelgroep of de content hun aandacht waard is. Het is dus ontzettend belangrijk om de overlap te vinden tussen wat je graag wilt vertellen en wat voor de lezer interessant is. Hoe? Door de juiste snaar te raken. Benieuwd hoe wij dit zouden aanpakken?

hoe raken we die snaar met contentmarketing?

Door de inzet van contentmarketing bereiken we op een leuke en laagdrempelige manier de juiste doelgroep. Wat we doen, is ervoor zorgen dat de content in lijn ligt met jouw organisatiewaarden. We zetten een basis voor de website neer, waarbij we rekening houden met zoekmachine optimalisatie (SEO). Maar we beginnen natuurlijk niet meteen bij het schrijven van de content. Daarboven zit een strategie die ervoor zorgt dat een bericht goed is, goed scoort en makkelijk te begrijpen is.

Bij contentmarketing draait het om het bereiken van de juiste doelgroep op een ongedwongen manier. Hier moeten we dus eerst voor weten; wie is de doelgroep? En waar liggen hun interesses?

onderscheidende kracht van contentmarketing

Als duidelijk is wie de doelgroep is en wat hun interesses zijn, is het tijd om te kijken waar je als organisatie voor staat. Want de content moet passen bij de interesses van jouw doelgroep, maar ook zeker bij jouw kernwaarden. Want waarin onderscheid jouw organisatie zich ten opzichte van de concurrent? En wat is jouw toegevoegde waarde? Met andere woorden: waarmee kun je opvallen? Wij zullen de laatste zijn die opdrachtgevers adviseert qua positionering tegen de marktleider of concurrent aan te kruipen.

Wanneer de interesses van de doelgroep en de organisatiewaarden bekend zijn, is het tijd om deze samen te voegen. De basis is compleet!

continue in ontwikkeling

Wat onze drijfveer is? Groei. Groei voor onze opdrachtgevers en groei van onze medewerkers. Hoe we dat doen? Dat is best wel simpel. De basis zijn onze consultants. Als zij zich ontwikkelen, resulteert dat in groei voor onze opdrachtgevers. Zo heeft elk project standaard coaching van een gespecialiseerde consultant en bespreken we in een maandelijkse case review met het hele team de kansen en uitdagingen van een uitgelichte opdrachtgever. Zo zijn we continu in ontwikkeling.

gratis groei analyse

Naam(Vereist)